NieuwsEmmen
Foto: FC Emmen
Voetbal

Supportersverenigingen starten petitie voor EasyToys

Emmen – Supportersvereniging Brigata Fanatico en supportersvereniging Rood-Wit zijn een petitie gestart tegen de beslissing van de KNVB om EasyToys niet als hoofdsponsor van FC Emmen te laten fungeren.

De supportersverenigingen willen hiermee een statement maken naar de KNVB dat er niets mis is met een bedrijf als EasyToys als hoofdsponsor. EasyToys werd eerder deze week afgewezen als hoofdsponsor door de KNVB omdat dit bedrijf niet voldeed aan het reglement van de KNVB. De reden hiervoor is dat het bedrijf in verband kan worden gebracht met de sexindustie.

De directeur van EasyToys vind helemaal niet dat het bedrijf in dat hokje geplaatst moet worden. Hij gaf al eerder in een interview aan wel sexspeeltjes te verkopen maar niet dat het bedrijf in verband kan worden gebracht met bijvoorbeeld de prostitutie.  Daarnaast toonde het bedrijf zich bereidwillig om op de shirt van de jeugd geen EasyToys te plaatsen maar een goed doel.

Ook de supportersverenigingen vinden dat er niks mis is met een shirtsponsor dat  online 18+ speeltjes verkoopt en zijn hierop een petitie gestart. Mede hopen ze met deze petitie kracht bij te zetten bij het kort geding dat FC Emmen en EasyToys tegen de KNVB aanspant. De petitie is hier te vinden: https://sponsorfcemmen.petities.nl

FC Emmen heeft ondertussen tijdelijk de wedstrijdshirts in de verkoop gedaan met het logo van EasyToys als hoofdsponsor. Deze shirts zijn alleen dit weekend via de website van FC Emmen te bestellen.Laden....

Meer nieuws

Social media gaat los over slechte KNVB scheidrechter Sander van Eijk

NieuwsRedactie

Corona besmettingen in Emmen boven de 1000 personen

NieuwsRedactie

Update: Burgernet: 10-jarig meisje vermist

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!