NieuwsEmmen
Emmen Nieuws

Vrouw overleden bij geweldsincident in Emmen, één verdachte aangehouden

EMMEN – Op de Stationsstraat in Emmen heeft er zaterdagavond een geweldsincident plaatsgevonden. Daarbij is een vrouw om het leven gekomen. 

De politie kreeg rond 20:30 uur een melding binnen van een steekpartij. Meerdere voertuigen van de politie kwamen ter plaatse, zo ook een politiehelikopter die boven het gebied heeft mee gezocht. Al snel werd duidelijk dat de hulp voor de vrouw te laat kwam. Ze overleed ter plekke. Door de politie werd al snel één verdachte aangehouden op de Hoofdstraat.

Agenten zijn nog op zoek naar een tweede verdachte. Het zou gaan om een man van 1.75 meter, licht getinte huidskleur, met kort zwart krullend haar en een vlassige snor. Ziet u deze persoon of weet u waar deze is? Benader deze dan niet zelf. Bel 112. De politie doet momenteel groot onderzoek. Ook is een arrestatieteam van de politie ter plekke.

Correctie melden

Foto's: RonefMedia
Laden....

Meer nieuws

Güçlü speelt komend seizoen weer voor FC Emmen

NieuwsRedactie

OM eist geldboete tegen bedrijf na dodelijk ongeval

NieuwsRedactie

E-biker in Emmen zwaar gewond na botsing met omgevallen boom

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!