NieuwsEmmen
Voetbal

FC Emmen speler naar Peru, paspoort terug naar Nederland

Emmen – De nieuwe verdediger Araujo van FC Emmen is afgelopen week naar Peru vertrokken om zijn werkvergunning in Nederland rond te maken. Zo hoopt FC Emmen binnenkort te beschikken over een nieuwe centrale verdediger.

Het besluit van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) was dat de Peruaan zelf naar het land van herkomst moest om een sticker te halen voor in zijn paspoort. Echter is zijn paspoort nu weer op weg naar Nederland laat RTV Drenthe weten. In Peru bestaat namelijk helemaal geen machine die een sticker die de Peruaan in zijn paspoort kan krijgen, zelfs niet in Zuid-Amerika. Nu is het paspoort van de Peruaan terug naar Nederland verzonden om hier een sticker te laten maken. Daarna zal het paspoort terug naar Peru worden verzonden en kan de Peruaan  met zijn paspoort weer naar Nederland vertrekken.

Hoe lang het nog duurt dat FC Emmen beschikking heeft over deze nieuwe aanwinst is niet bekend. Voorzitter Ronald Lubbers had gehoopt dat de nieuwe aanwinst op het veld kon staan tegen Vitesse. Helaas lijkt het door deze bureaucratie niet realistisch. Voor het begin van het seizoen kon speler Peña wel gewoon in Nederland een sticker voor zijn werkvergunning halen bij de ambassade. Waarom de IND in dit geval anders heeft beslist is onbekend.

Correctie meldenLaden....

Meer nieuws

Vrouw overleden bij geweldsincident in Emmen, één verdachte aangehouden

Romano

Güçlü speelt komend seizoen weer voor FC Emmen

NieuwsRedactie

OM eist geldboete tegen bedrijf na dodelijk ongeval

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!