NieuwsEmmen
Foto: Politie
Nieuw-Dordrecht

Politie geeft beelden vrij van gewapende overval in Nieuw-Dordrecht

Nieuw-Dordrecht – De politie heeft dinsdag 6 april de beelden vrijgegeven van een gewapende overval die werd gepleegd op een supermarkt in Nieuw-Dordrecht.

Op donderdagavond 11 maart kwam een gewapende man met een vuurwapen de supermarkt binnen en bedreigde daar het aanwezige personeel met het wapen. Waarbij er tijde van de overval naast de drie medewerkers ook twee kanten in de winkel aanwezig waren. Van de aanwezigen is een verklaring opgenomen en de politie heeft deze personen slachtofferhulp aangeboden.

Op de beelden is te zien dat de dader een witte huidskleur heeft en ongeveer 1.90 m lang is. Hij droeg een spijkerbroek en witte schoenen. Zijn hoofd was bedekt en hij droeg een mondkapje. De politie hoopt dat via deze beelden de dader herkend of zijn auto herkend gaat worden. Ook is er een video met beveiligingsbeelden geüpload naar Youtube waar onder meer de auto van de dader te zien is. Ook is er te zien hoe de winkelmedewerkers bedreigd worden met een vuurwapen.

Heeft u een tip over deze zaak dan kunt u deze rechtstreeks kwijt via het formulier op Politie.nl. U kunt ook contact op nemen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Alle tips over deze overval zijn welkom.

Lees ook: Overval op supermarkt in Nieuw-Dordrecht

Let op! beelden kunnen als schokkend worden ervaren!

Correctie melden

Video: Politie

Foto's: Politie

Foto: Politie
Foto: Politie
Foto: Politie
Laden....

Meer nieuws

Vrouw overleden bij geweldsincident in Emmen, één verdachte aangehouden

Romano

Güçlü speelt komend seizoen weer voor FC Emmen

NieuwsRedactie

OM eist geldboete tegen bedrijf na dodelijk ongeval

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!