NieuwsEmmen
Drenthe Emmen

Twee personen aangehouden na melding over drugdeal

Emmen – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag 7 januari in Emmen twee personen aangehouden na een melding over een drugsdeal. Toen de politie ter plaatse kwam sloegen beide verdachten op de vlucht.

Tijdens de vlucht laten de verdachten diverse goederen achter. De eerste verdachte kon worden ingerekend na een kleine vluchtpoging ter voet. Een andere verdachte kon na een zoektocht in de buurt worden ingerekend. De achter gelaten goederen bleken echter geen drugs te zijn maar goederen die waren weggenomen bij een inbraak bij een bedrijf die zelfde nacht. De personen zijn na hun aanhouding ingesloten voor verhoor.

Correctie meldenLaden....

Meer nieuws

Vrouw overleden bij geweldsincident in Emmen, één verdachte aangehouden

Romano

Güçlü speelt komend seizoen weer voor FC Emmen

NieuwsRedactie

OM eist geldboete tegen bedrijf na dodelijk ongeval

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!