NieuwsEmmen
Drenthe Emmen

Dronken bestuurder veroorzaakte ook ongeval op de Splitting in Emmen

Emmen – Een dronken bestuurder die betrokken was bij een eenzijdig ongeval op de Boermarkeweg in Emmen bleek even daarvoor ook betrokken te zijn geweest bij een ongeval op de Splitting in de wijk Barger-Oosterveld.

Dit laat de politie vandaag na de uitkomsten van het onderzoek weten. Vlak voordat de bestuurder de macht over het stuur verloor op de Boermarkeweg waarbij hij op een lantaarnpaal botste en in de bosschage tot stilstand kwam botste de bestuurder achterop een ander voertuig op de Splitting.

De inzittenden van het voertuig waar de dronken man achterop botste raakten bij de botsing licht gewond. Z’n auto raakte hierbij total loss laat de politie weten.

Van de drongen bestuurder is het rijbewijs ingevorderd en de bestuurder ontvangt een proces-verbaal voor het rijden onder invloed, het in het gevaar brengen van het overige verkeer en het verlaten van een plaats ongeval. De bestuurder blies op het bureau 1030 Ugl, dat is ruim vier keer de toegestane hoeveelheid.

Correctie meldenLaden....

Meer nieuws

Vrouw overleden bij geweldsincident in Emmen, één verdachte aangehouden

Romano

Güçlü speelt komend seizoen weer voor FC Emmen

NieuwsRedactie

OM eist geldboete tegen bedrijf na dodelijk ongeval

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!