NieuwsEmmen
Emmen

Vermelde snelheidsverhoging naar 100km/h op de N391 is een fout

Emmen – Menig Emmenaar was zondagavond verheugd bij de berichtgeving op Emmen112 dat de snelheid verhoogd werd naar 100km/h op de N391, Rondweg in Emmen. De provincie laat weten dat dit een fout is geweest bij het maken van de borden.

Op één van de paaltjes was folie/tape verdwenen die de fout verborg tussen het traject Emmer-Compascuum en de N34. Hierop werd er door de website Emmen112 een aanname gedaan dat de snelheid op de rondweg omhoog gaat naar 100km/h. Dit is niet correct laat de provincie in een reactie weten. Vandaag zullen de 100km/h aanduidingen waar nodig aangepast worden met een sticker van 70km/h.

Wel wordt er gekeken naar situaties om van de N391 een betere doorstroomweg te maken maar voorlopig blijft de huidige snelheid gehandhaafd. Het eerste deel van het traject van de N391 tussen Ter-Apel en Emmer-Compascuum is wel 100km/h, dit blijft ook gehandhaafd zoals in de reeds bestaande situatie.

UPDATE: Inmiddels heeft de provincie dit ook laten weten via hun social media kanaal:

Correctie melden

Foto's: FoxEye Press


Laden....

Meer nieuws

Snelheidsaanduiding N391 Rondweg aangepast naar 70km/h

NieuwsRedactie

Emmen contracteert proefspelers Luzayadio en Toufiqui

NieuwsRedactie

Peña is in thuisland met een pistool op zijn hoofd brutaal beroofd

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!