NieuwsEmmen
Emmen

Politie geeft beelden vrij van inbraak in Emmen

Emmen – De politie heeft beelden vrijgeven van een inbraak op vrijdag 2 april 2021 om 04:45 uur ‘s nachts waarbij er voor duizenden euro’s aan sierraden zijn weggenonen. 

De verdachten kwamen aanrijden in een lichtkleurige Volkswagen Golf van het nieuwste type. Het voertuig parkeerde aan de Bargermeerweg. Twee mannen stappen uit en hebben beide een lamp op hun voorhoofd, slaan een raam van een roldeur in en verschaffen zich op deze manier toegang tot het pand. Bij de auto blijft vervolgens een derde verdachte achter. Blijkbaar weten de verdachten dat er achter de deur een bedrijf zit, waar sieraden gemaakt worden. De verdachten nemen een grote hoeveelheid gouden sieraden mee.

De buit bestaat uit duizenden euro’s aan gouden sieraden. De sieraden zijn van het merk Fjori en van het merk Mori. Het merk Fjori kenmerkt zich door gouden sieraden met een zilveren kern. Het merk Mori kenmerkt zich door gouden sieraden voorzien van diamantjes. In de sieraden staat een keurteken met de letters SGS. Het keurteken SGS hoort specifiek bij de maker van de sieraden en is dus uniek voor het bedrijf in Emmen. Zie voor de logo’s en het keurteken de afbeelding bij de foto’s.

Heeft u informatie over deze personen, auto of de inbraak? Neem dan contact op met de politie via opsporingstiplijn: 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Correctie melden

Video: Politie

Foto's: Politie

Laden....

Meer nieuws

Vrouw overleden bij geweldsincident in Emmen, één verdachte aangehouden

Romano

Güçlü speelt komend seizoen weer voor FC Emmen

NieuwsRedactie

OM eist geldboete tegen bedrijf na dodelijk ongeval

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!