NieuwsEmmen
Emmen

Politie zoekt aanknopingspunten gijzeling en beroving in Emmen

Emmen – De politie is op zoek naar camerabeelden na een brutale beroving en gijzeling in de wijk Angelslo in Emmen. Hier werd een bezorger opgesloten in zijn eigen bezorg bus na een beroving. 

De man werd op straat overvallen door meerdere personen in het donker gekleed. Nadat deze personen de bankpas van het slachtoffer had afgetroggeld werd de persoon opgesloten in zijn eigen bestelbus. De daders hebben vervolgens geld gepind met de pinpas. Hoeveel geld er is buitgemaakt kan de woordvoerster van de politie niet zeggen.

Bij deze gijzeling was een witte Opel Movano betrokken. De politie is op zoek naar camerabeelden van de Boerschapslaan, Statenweg, Angelsloërdijk en de Oude Meerdijk die zaterdagavond 31 oktober tussen 18.30 uur en 20.30 zijn gemaakt waar vermoedelijk het voertuig van de daders op staat. De politie wil graag dat mensen die beelden hebben deze naar hun opstuurt.

Correctie meldenLaden....

Meer nieuws

Vrouw overleden bij geweldsincident in Emmen, één verdachte aangehouden

Romano

Güçlü speelt komend seizoen weer voor FC Emmen

NieuwsRedactie

OM eist geldboete tegen bedrijf na dodelijk ongeval

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!