NieuwsEmmen
Emmen

Automobilist ziet motorrijder over het hoofd op de Houtweg

Emmen – Zaterdagochtend 19 september heeft een automobilist een autorijder over het hoofd gezien op de Houtweg in Emmen op de kruising met de Laan van het Iemenhees. Hierdoor kwamen de twee voertuigen met elkaar in botsing.

De bestuurder van de motor raakte licht gewond en is met beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Emmen. Uit een verklaring van de bestuurder bleek dat hij de motorrijder te laat had gezien, een ontwijkingsmanoeuvre van de automobilist mocht niet meer baten. Zowel de auto als de motor liepen bij het ongeval schade op.

Correctie melden

Foto's: FoxEye Press


Laden....

Meer nieuws

Twee aanhoudingen na schietincident aan de Heemingeslag in Emmen

NieuwsRedactie

Opnieuw giraf geboren in WILDLANDS

NieuwsRedactie

Coronatestlocatie Emmen vanaf dinsdag open in sporthal Bargeres

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!