NieuwsEmmen
Emmen

Politie zoekt getuigen van mishandeling aan de Rondweg

Emmen – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling op een fietspad parallel aan de Rondweg in Emmen. Hierbij raakte een 14-jarige jongen gewond.

De jongen fietste op dinsdag 8 september 2020 tussen 14:20 uur en 14:30 uur over het fietspad langs de Rondweg tussen de Oude Meerdijk en de Dordsestraat. Uit het niets werd de jongen die daar samen fietste met vrienden geslagen door een licht getinte man. De man was tussen de 30 en 40 jaar oud, droeg een zwarte trainingspak en reed op een zwarte oma fiets.De jongen liep bij de val door de slag kneuzingen op.

Mocht iemand iets hebben gezien of mocht u de situatie herkennen neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Ook camerabeelden op dat moment uit de omgeving waarop de bovenstaande man uit het signalement te zien is kunnen de politie helpen.Laden....

Meer nieuws

Supportersverenigingen starten petitie voor EasyToys

NieuwsRedactie

Automobilist ziet motorrijder over het hoofd op de Houtweg

NieuwsRedactie

Scooter en lijnbus botsen op de Boermarkeweg in Emmen

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!