NieuwsEmmen.com
Drenthe Emmen

Forse aanrijding op de Rondweg in Emmen

Emmen – Op de rondweg in Emmen heeft heeft maandagmiddag 29 juni een ongeval plaats gevonden tussen een bestelbus en een taxi bus. 

Het ongeval vond plaats op de Rondweg ter hoogte van de kruising Abel Tasmanstraat. Bij het ongeval raakte meerdere mensen gewond waaronder een inzittende die door de brandweer uit zijn benarde positie is bevrijd.

De kruising was ten tijde van het ongeval afgesloten voor het verkeer. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid. Beide voertuigen raakten bij het ongeval total-loss en zijn afgesleept door een bergingsbedrijf. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk.

Foto's: Lukas Ensing 112nieuwsdrenthe,

Laden....

Meer nieuws

Caravan en taxibus branden uit op parkeerplaats in Emmen

NieuwsRedactie

Forse schade bij aanrijding in Erica

NieuwsRedactie

Blikschade bij kop-staart botsing in Emmen

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!