NieuwsEmmen
Emmen

14-jarige verdachte steekpartij in Emmen blijft vast zitten

Emmen – De 14-jarige verdachte die vast zit voor een steekpartij op 18 februari aan de Laan van de Bork in de emmer wijk Emmerhout blijft nog vast zitten in de jeugdgevangenis. 

Dat heeft de rechtbank in Assen besloten. Bij deze steekpartij raakte een 15-jarige jongen gewond. Een uit de hand gelopen ruzie zal vermoedelijk volgens de politie de oorzaak zijn geweest van de steekpartij. De verdachte is de zelfde avond nog aangehouden door de politie.

Zoals gebruikelijk bij minderjarige verdachten was de zitting achter gesloten deuren. Het Openbaar Ministerie verwijt de verdachte een poging tot doodslag of zware mishandeling. De dader wordt tevens psychisch onderzocht. Op 30 juli zal de strafzaak tegen de dader inhoudelijk worden behandeld.

Correctie meldenLaden....

Meer nieuws

Verkeershinder na kop-staartbotsing in Emmen

NieuwsRedactie

Bestuurster verliest macht over het stuur in Erica

NieuwsRedactie

Auto in de brand op de Anna Paulownalaan in Emmen

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!