NieuwsEmmen
Drenthe

Politie houdt verdachte(17) overval Aalden aan

Aalden – De politie heeft een 17-jarige jongen in zijn woonplaats Aalden aangehouden. De jongen wordt er van verdacht een overval te hebben gepleegd op een winkel op een vakantiepark in de zelfde plaats.

Op zaterdag 21 september werd de winkel op het vakantiepark in Aalden overvallen. Het personeel werd bedreigd en er werd ene geldbedrag buit gemaakt. De politie heeft na de overval onderzoek verricht en kwam hierbij de 17-jarige dorpsgenoot op het spoor. De verdachte wordt gehoord op het politiebureau.

Mocht u nog waardevolle informatie hebben over deze overval dan kunt u contact op nemen met de politie via 0900-8844.

Correctie melden

Foto's: FoxEye Press


Laden....

Meer nieuws

Vrouw overleden bij geweldsincident in Emmen, één verdachte aangehouden

Romano

Verkeershinder na kop-staartbotsing in Emmen

NieuwsRedactie

Bestuurster verliest macht over het stuur in Erica

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!