NieuwsEmmen
Foto: Youtube/BOERENDINGEN
Emmer-Compascuum

Emmer-Compascuumse te bewonderen op de Boerinnen Kalender

Emmer-Compascuum – De Emmer-Compascuumse Esmee van Eijk prijkt komend jaar op de Boerinnen Kalender laat de organisatie weten.

De 19-jarige Esmee staat hiermee in de tiende en tevens jubileum editie van de iets pikante kalender. De lancering van deze kalender zal in eerste instantie ook een grote happening worden maar dit is helaas niet mogelijk door het coronavirus.

Dit jaar waren er volgens de organisatie een record aan aanmeldingen. het aantal aanmeldingen betrof volgens de organisatie 316 kandidaten. Naast Esmee staan er nog twee manlijke modellen uit Drenthe op de mannelijke variant van de kalender.

Tien jaar geleden
Tien jaar geleden, op 6 juli 2011 werd de eerste boerinnenkalender aangekondigd om onterechte vooroordelen over ‘lompe’ boerinnen de kop in te drukken. In deze tien jaar is de boerinnen kalender een begrip geworden.

Presentatie boerinnen én boeren kalender
Op 2 oktober aanstaande zullen niet alleen de agrarische modellen van de tiende Boerinnen Kalender gepresenteerd worden, maar ook die van de derde Boeren Kalender. Deze mannelijke variant werd op veler verzoek in 2019 in het leven geroepen. Voor de mannelijke variant kwamen enkele tientallen aanmeldingen binnen. De organisatie hoopt echter dat deze kalender net zo populair wordt als de vrouwelijke variant.

Correctie melden

Foto's: Youtube

Foto: Youtube/BOERENDINGEN
Laden....

Meer nieuws

Politie neemt partij vuurwerk in beslag in Emmer-Compascuum

NieuwsRedactie

Brandweer blust brand in woning in Emmer-Compascuum

NieuwsRedactie

Auto belandt op de kop in de sloot in Emmer-Compascuum

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!