NieuwsEmmen
Drenthe Emmen

Inwoners Emmen ontvangen gemiddeld 4,1 kerstkaarten

Amsterdam – Inwoners van Emmen kunnen gemiddeld 4,1 kerstkaarten per persoon verwachten. Dit blijkt uit het jaarlijkse kerstkaartenonderzoek van Greetz, marktleider in Nederland op het gebied van online wenskaarten.

Het gaat hierbij om het aantal kerstkaarten dat via de post wordt verzonden en bezorgd. In Emmen ligt het gemiddelde iets lager dan in de rest van Nederland waar het gemiddelde uit komt op 4,4 kerstkaarten per persoon.

De meeste kerstkaarten per persoon in de provincie Drenthe worden in Coevorden afgeleverd. Hier ontvangt een huishouden gemiddeld 5,8 kerstkaarten per persoon. Emmen staat op de tiende plek in de landelijke lijst. De meeste kaarten in Nederland worden bezorgd in het Zuid-Hollandse Westvoorne. Westvoorne is daarmee dé kerstkaarten-gemeente van Nederland. Inwoners van deze gemeente ontvangen veruit de meeste kerstkaarten, namelijk gemiddeld 9,3 per inwoner.

Drenthe aan kop
In vergelijking met andere provincies krijgen inwoners van Drenthe gemiddeld de meeste kerstkaarten (5,1 kerstkaarten). Dit ligt aanzienlijk hoger dan het landelijke gemiddelde (4,4 kerstkaarten). Hekkensluiter is de provincie Overijssel met gemiddeld 3,7 kerstkaarten per inwoner.

 

 

Correctie meldenLaden....

error: Content is protected !!