NieuwsEmmen
Sport

Klinkende overwinning Bedrocks 1

Veenendaal – De Heren 1 van Bedrocks mochten afgelopen zondag ná een aantal weken zomerstop weer verder aan de competitie. Hiervoor moesten ze naar Veenendaal rijden om tegen de Blue Socks te spelen. In de 1e helft van de competitie ging deze wedstrijd in Emmen nog redelijk kansloos verloren met 1-11.

Zondag bleek een hele andere dag te zijn. Vol frisse moed gingen de Emmer mannen het veld in. Verdedigend stond het team als een huis. Maar weinig punten konden worden verzilverd door de Blue Socks, hoewel ze de wedstrijd wel direct begonnen met een 2-0 voorsprong. Aan slag ging het aan Emmer zijde echter zeer voortvarend. Vrijwel elke speler had een hele goede dag, met een aantal uitblinkers. Simon Welter, Max Kamp en Kilian Alderlieste hadden elk 4 hits gemaakt. Een aantal zeer fraaie hits zaten hier ook tussen. Bijzonder was de uiterst verre hit van Julian Zoeteman. De bal rolde zo ver het veld in dat hij in staat was alle 4 de honken rond te lopen, een heuse “inside the park Homerun”.

Met verbazing keken de mannen van Blue Socks naar het spel van de Bedrocks, die ze eerder dit seizoen dus nog ruim hadden verslagen. Dit keer hadden ze niks in de pap te brokkelen. Onder toeziend oog van inval coach Arjan Koreman die het tactisch prima op orde had, gingen Bedrocks Heren 1 met een klinkende overwinning van 13-33 weer naar Emmen.

Foto's:Laden....

Meer nieuws...

Scooter botst frontaal op tegenligger op de Viaductstraat

FoxEyePress

Auto en bus botsen op de N34 bij Odoorn

FoxEyePress

Auto komt tot stilstand tegen vangrail op N862

FoxEyePress