NieuwsEmmen
Sport

Herstart honkbalcompetitie bij Bedrocks

Emmen – Naar een lange zomerstop zijn drie Bedrocks teams het afgelopen weekend aan het tweede deel van de honkbalcompetitie 2019 begonnen. Zaterdagmorgen maakten de Emmer pupillen in thuiswedstrijd korte metten met Drachten Diamonds door met 10-2 te winnen.

In de middag troffen de Aspiranten Blue Devils op de Meerdijk. Onder een brandende zon ontspon zich een gelijk opgaande strijd waarbij de Bedrockers in de laatste voorlaatste inning op een 2-1 voorspong stonden. Beide runs werden gemaakt door Alex Uiterwijk Winkel die in zijn eerste slagbeurt met een daverende klap de bal over de hekken sloeg en zo een solo rondje over de honken kon maken. In de laatste inning kreeg Uiterwijk Winkel als pitcher echter een run tegen, 2-2. In de gelijkmakende slagbeurt voor Bedrocks werden drie opvolgende slagmannen echter verschalkt door de sterk werpende Meppeler pitcher zodat beide teams zich met een puntendeling tevreden moesten stellen.

Zondag kregen heren van Bedrocks 2, Caps uit Hoogeveen op bezoek. In de eerste inning lieten de Emmer mannen zich verrassen door de aan slag sterk acterende Hoogeveners waardoor met een 0-5 achterstand werd begonnen. De Emmenaren vochten zich wel terug in de wedstrijd, maar moesten toch een 6-7 verlies aanvaarden.

Programma Meerdijk: Vrijdagavond 19:30 Recreanten – Pioneers Assen.

Foto's:


Laden....

Meer nieuws...

Scooter botst frontaal op tegenligger op de Viaductstraat

FoxEyePress

Auto en bus botsen op de N34 bij Odoorn

FoxEyePress

Auto komt tot stilstand tegen vangrail op N862

FoxEyePress