NieuwsEmmen
Voetbal

FC Emmen weet de 0 te houden tegen PEC Zwolle

Zwolle – Het team van Dick Lukkien heeft de 0 weten te houden tegen PEC Zwolle. Doordat FC Emmen zelf amper aan schoten op doel toe kwam wisten ze ook de geen drie punten mee te nemen naar huis.

Tussen het spel van afgelopen dinsdag waar FC Emmen, FC Groningen uit de beker kegelde en het spel dat vandaag op de mat werd gelegd zat een wereld van verschil. De eerste twintig minuten wist FC Emmen geen vat te krijgen op het spel totdat Lentini Caciano geblesseerd uit viel Anco Jansen in de ploeg kwam. Vanaf dat moment kon FC Emmen de baas worden over het spel van PEC Zwolle maar tot een doelpunt leidde dit niet.

De tweede helft bestond voor FC Emmen voornamelijk uit verdedigen waarbij er amper werd gevoetbald op de helft van PEC Zwolle. Doordat PEC Zwolle een andere tactiek toepaste op het veld kreeg FC Emmen totaal geen grip meer op het spel. Uit deze tactiek wist PEC Zwolle overigens niet gevaarlijk te worden voor keeper Telgenkamp door goed verdedigend werk. De eindstand van de wedstrijd resulteerde uiteindelijk in een 0-0 waarmee FC Emmen één punt mee neemt naar huis.