NieuwsEmmen
Voetbal

Sekou Sidibe vierde nieuwe speler voor FC Emmen

Emmen – FC Emmen voegt met Sekou Sidibe een vierde nieuwe speler toe aan het team voor het komende seizoen. Naast een oude bekende heeft de club dit seizoen al vier nieuwe spelers op de spelerslijst staan die dit seizoen zijn aangekocht.

De negentienjarige vleugelspeler had een aflopend contract bij PSV en maakt transfervrij de overstap naar Drenthe. Hier tekent hij een contract voor twee seizoenen met een optie op een derde seizoen.

De Belgisch-Ivoriaanse Sekou speelde in de jeugd van Beerschot AC totdat hij in 2011 de overstap maakte naar de jeugdopleiding van PSV. Uiteindelijk speelde Sibibe in het team van Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie.  De voetballer laat weten: “Ik had de mogelijkheid om bij Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie te blijven, maar ik wil mezelf graag laten zien op het hoogste niveau. FC Emmen heeft de afgelopen seizoenen laten zien goed te kunnen voetballen, daar wil ik graag een deel van uitmaken. Komend seizoen wil ik op het hoogste niveau met deze mooie club presteren.”

Correctie melden

Foto's: FC Emmen


Laden....

Meer nieuws

Güçlü speelt komend seizoen weer voor FC Emmen

NieuwsRedactie

Bekeravontuur eindigt voor FC Emmen na verlies van Excelsior Maassluis

NieuwsRedactie

Emmen contracteert proefspelers Luzayadio en Toufiqui

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!