NieuwsEmmen
Foto: Pixabay.com/FC Emmen
Voetbal

Dick Lukkien nog twee jaar langer bij FC Emmen

Emmen – Dick Lukkien blijft nog twee jaar langer bij FC Emmen. Dit werd bekend na een persconferentie die zojuist door FC Emmen online werd gegeven.

Dick Lukkien tekende online zijn nieuwe contract gevolgd door de handtekening van voorzitter Ronald Lubbers. “Het is een feestje om hier te mogen werken”, hierbij doelde Lukkien op de werkzaamheden die hij voor FC Emmen uitvoert. Dick Lukkien staat nu tot de zomer van 2023 onder contract bij FC Emmen. Lukkien is sinds 2016 trainer bij FC Emmen.

Lubbers opende de persconferentie met de coronacrisis en welke gevolgen deze voor FC Emmen kunnen hebben. Hij laat weten dat de begroting voor dit seizoen gesloten is als er gene tegenvallers komen en ook de plannen voor een nieuw stadion lopen gewoon door. Lubbers is blij dat het gelukt is het contract van Lukkien open te breken en deze te verlengen met twee jaar. De reactie van Lukkien is hierop: “Ik ben blij met de vertrouwen van de club in mij en ik heb veel vertrouwen in de club.” Daarnaast laat Lukkien in de reactie weten dat de ambities van de club en van hem overeenkomen. Daarnaast heeft Lukkien het gevoel dat zijn taak bij FC Emmen nog niet voltooit is. Vandaar heeft de trainer de keuze gemaakt om nog twee jaar langer door te gaan bij FC Emmen.

Correctie melden

Video: FC EmmenLaden....

Meer nieuws

Grote brand vorkomen in een bedrijfspand in Emmen

NieuwsRedactie

Van der Valk mag uitbreiden met 40 kamers en casino

NieuwsRedactie

Personeel Teijin Aramid staakt, delen fabriek stil

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!