NieuwsEmmen
Voetbal

FC Emmen-voorzitter: ‘Ons voortbestaan hangt daar vanaf’

Emmen – FC Emmen voorzitter Ronald Lubbers luidt de noodklok volgens Voetbal Inside. Al lijken de investeringen van FC Emmen wel zijn vruchten af te werpen.

Lubbers lobbyt al een tijd voor een nieuw stadion. Dit is volgens de voorzitter in het artikel van VI hard nodig om het hoofd in de Eredivisie boven water te kunnen houden. “Ons voortbestaan hangt daarvan af. Zo zwart-wit is het” zegt Lubbers in een interview. Hiermee doelt Lubbers op de inkomsten die FC Emmen op dit moment mist omdat er geen ruimte meer is voor sponsoren in het stadion.

Ondanks dat de ploeg van Dick Lukkien het goed doet in de Eredivisie blijft het lastig om het hoofd boven water te houden en de doelstelling van een plek tussen plaats acht en veertien op de ranglijst te behouden aldus Lubbers. De voorzitter hoopt dat FC Emmen niet degradeert en dat er geen paniekerige dingen gebeuren om zo uit te groeien naar een stabiele Eredivisie club. Hierbij ziet hij Almelo als voorbeeld.

In januari hoopt Lubbers uitsluitsel te kunnen geven over het misschien wel nieuwe stadion wat gebouwd gaat worden. Ook wil Lubbers dan meteen afscheid nemen van het kunstgras in het stadion.

 

Correctie meldenLaden....

Meer nieuws

TTO certificaten uitgereikt aan leerlingen op het Carmelcollege in Emmen

NieuwsRedactie

Politie geeft beelden vrij van gewapende overval in Nieuw-Dordrecht

NieuwsRedactie

Brandweer blust gemaakt vuurtje in Angelslo

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!