NieuwsEmmen
Groningen

Schuur achter woning brandt uit in Ter-Apel

Ter-Apel – In Ter-Apel is zondagochtend brand uitgebroken in een schuur bij een woning aan de De Wijerdstraat. Voor de schuurbrand werden de brandweerkorpsen van Ter-Apel en Emmer-Compascuum opgeroepen.

De toegesnelde brandweer van Ter-Apel wist het vuur snel onder controle te krijgen maar kon niet voorkomen dat de schuur zwaar beschadigd raakte door de brand. Doordat de brand dreigde over te slaan naar de woning en naar de naastgelegen woning en schuur werden er door de meldkamer meerdere voertuigen naar het incident gestuurd. Wat de oorzaak van de brand is geweest is niet duidelijk.

vanmorgen om 07.45 opgeroepen voor middelbrand naar te Ter Apel om daar het korps van Ter Apel te ondersteunen bij een schuurbrand, waar het gevaar lag van doorslag naar de aangrenzende schuur c.q. woonhuis.

Posted by Brandweer Emmer-Compascuum on Sunday, 22 November 2020

Foto's: FoxEye Press

Laden....

Meer nieuws

Vijf fietsen gestolen uit schuren in Bargeres

NieuwsRedactie

Auto brandt uit op de Vasco Da Gamastraat in Emmen

NieuwsRedactie

Loods brandt af aan het Noordveenkanaal ZZ na laswerkzaamheden

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!