NieuwsEmmen
Groningen

Vier gewonden bij ongeval met auto op fietspad

Ter-Apel – Aan het Ruiten A kanaal West V in Ter Apel is zaterdagavond 18 april een voertuig over de kop geslagen dat illegaal op een fietspad reed. Hierbij raakten vier inzittenden gewond.

Diverse hulpdiensten waaronder de brandweer, ambulance en politie rukten uit naar het ongeval om assistentie te verlenen. Vier inzittenden van het voertuig raakten allen gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurder wordt onder andere ten laste gelegd dat hij het politie onderzoek heeft proberen te frustreren door het voertuig waarmee het ongeval heeft plaats gevonden te verrijden naar een openbare weg nog voor de hulpdiensten ter plaatse waren. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de zwaar beschadigde auto af te afgeslepen.

Foto's: FoxEye Press

Laden....

Meer nieuws

Container brandt uit op industrieterrein Nieuw-Amsterdam

NieuwsRedactie

Update: Burgernet: 10-jarig meisje vermist

NieuwsRedactie

Scooterrijder gewond na botsing met auto in Emmen

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!