NieuwsEmmen
Foto: Politie
Groningen

Ergün S. is aangehouden in Groningen

Groningen – De man, Ergün S. die door de politie werd gezocht is zondagochtend 27 oktober aangehouden bij een tankstation in Groningen. De man werd gezocht nadat er twee levenloze lichamen werden aangetroffen in een bioscoop in Groningen. 

Een agent wist de man vanochtend aan te houden bij een tankstation. Hierbij zouden volgens ooggetuige zijn geschoten en is de gezochte man gewond geraakt. Hij is overgebracht nar het ziekenhuis. De man zal gewoon door Groningen aan het wandelen zijn geweest volgens een getuige en een bij bij zich hebben gehad.

Op het moment dat de arrestatie werd uitgevoerd was de medewerker van het tankstation samen met de klant ooggetuigen van de arrestatie. De man hoorde de kreet ” Op je knieën!” van de agent gevolgd door twee schoten. Hij rende naar buiten en zag de agent staan met een getrokken wapen. De medewerker verwacht dat de agent de verdachte toevallig tegen was gekomen. De medewerker heeft hierop meteen 112 gebeld en assistentie gevraagd voor de agent. Ondertussen was de verdachte flik geraakt, hij zei helemaal niets meer.Laden....

Meer nieuws

Politie zoekt naar vermiste Yasmin Meijer(15)

NieuwsRedactie

Scooter in de brand gestoken op speelveldje Emmermeer, politie zoekt getuigen

NieuwsRedactie

Auto’s botsen na negeren rood licht op Boermarkeweg

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!