NieuwsEmmen
Foto: Politie
Groningen

Bioscoop drama: Politie is op zoek naar Ergün S.

Groningen – De politie is op zoek naar de 33-jarige Ergün S. Deze man wordt er van verdacht twee personen om het leven te hebben gebracht in een Groningse bioscoop.

Op social media en op de website van de politie wordt inmiddels opgeroepen uit te kijken naar de verdachte. Ook is er een foto vrij gegeven van deze man. De politie weet niet waar de verdachte op dit moment verblijft. Daarom heeft de politie een recente politie foto van de man verspreid.

Bioscoop
Na een melding van die rond 9:20 zaterdagochtend 26 oktober binnen kwam heeft de politie twee levenloze lichamen aangetroffen is een bioscoop aan de Gedempte Zuiderdiep in Groningen. Hierop is de politie meteen een onderzoek gestart waaruit is gebleken dat de slachtoffers door geweld om het leven zijn gekomen. Hierop kwam de verdachte Ergün S. in beeld.

Signalement
Ergün S. is 1.72 lang en heeft donker haar dat aan de zijkanten opgeschoren is en draagt een baard. Hij droeg op het moment van het verlaten van de bioscoop laarzen een grijze rugtas, donkere kleding met een opvallend patroon op zijn trui en broek.

Als u Ergün Senarabaci heeft gezien of weet waar hij verblijft, benader hem dan niet zelf, maar bel direct de Opsporingstiplijn 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Correctie melden

Foto's: Politie

Foto: Politie
Foto: Politie
Foto: Politie
Foto: Politie
Laden....

Meer nieuws

Vrouw overleden bij geweldsincident in Emmen, één verdachte aangehouden

Romano

Verkeershinder na kop-staartbotsing in Emmen

NieuwsRedactie

Bestuurster verliest macht over het stuur in Erica

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!