NieuwsEmmen
Drenthe Emmen

Coronatest afspraken van de GGD in Emmen verplaatst naar Meppel

Emmen – De GGD heeft laten weten de coronatest afspraken die voor zondag en maandag gepland stonden in Emmen verplaatst worden naar Meppel. 

De brand heeft voornamelijk gewoed op de testlocatie aan de buitenzijde van het pand maar de rook is het pand ingetrokken. Hierdoor is er veel roet en rook schade ontstaan in het pand. Daarom is het volgens de GGD niet verantwoord om daar morgen testen af te nemen. De mensen die een test afspraak hebben kunnen terecht aan de Eekhorstweg 16 in Meppel.

Doordat alle teststraten de komende dagen al zijn volgepland is het niet mogelijk om je te laten testen bij de huidige locatie in Meppel of een andere locatie in Drenthe. Voor de testen die in Emmen gepland stonden is in Meppel een vaccinatie locatie ongebouwd naar een Corona teststraat.

Correctie meldenLaden....

Meer nieuws

E-biker in Emmen zwaar gewond na botsing met omgevallen boom

NieuwsRedactie

BMW door brand verwoest in Emmen

NieuwsRedactie

Verkeershinder na kop-staartbotsing in Emmen

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!