NieuwsEmmen
Coronavirus Emmen Sport Voetbal

45ste editie Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi gaat door

De 45 ste editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi gaat door laat de organisatie afgelopen week op hun website weten.

De 44ste editie kon afgelopen jaar geen doorgang vinden door de coronacrisis en de opgelegde maatregelen van de overheid. Een jaar later vind de organisatie van het evenement het in de huidige situatie wel verantwoord om het sportevenement door te laten gaan.

Op maandag 27 december 2021 gaat het populaire Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi van start waarbij de organisatie nog wel een slag om de arm houd. Mocht de situatie omtrent corona verslechteren dan kan het zijn dat het sportevenement alsnog wordt afgelast. Daar gaat de organisatie op dit moment echter niet vanuit. Wel laten ze weten dat de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM zou worden nageleefd. Echter is het nog te vroeg om te zeggen welke richtlijnen dit rond die tijd zouden zijn.

De voorbereidingen op het toernooi zijn al enige tijd in volle gang. De sporthallen zijn vastgelegd en het deelnemersveld is vrijwel compleet met honderd ploegen. De data van de wedstrijdrondes zijn: maandag 27 december 2021 (voorronde), donderdag 30 december 2021 (kwartfinale), Maandag 3 januari 2022 (halve finale), woensdag 5 januari 2022 (tussenronde) en op zaterdag 8 januari 2022 (finale).

Correctie melden

Foto's: FoxEye Press


Laden....

error: Content is protected !!