NieuwsEmmen
Foto: Pixabay.com
Emmen

100 bekeuringen uitgedeeld voor telefoongebruik na verscherpte controles

Emmen – De politie in Zuidoost Drenthe voert extra verscherpte controles uit tegen bellende en appende bestuurders in het verkeer. Vanaf medio september scheef de politie hier al 100 bekeuringen voor uit laten ze via Facebook weten. 

Het is sinds 1 juli 2019 verboden om als bestuurder in het verkeer een telefoon vast te houden. Voor het het vasthouden van je telefoon in het verkeer kun je al een boete verwachten vanaf 100 euro als je fietst tot 250 euro als je een telefoon vast hebt als bestuurder van motorvoertuigen. De politie geeft aan de komende tijd dit nog te blijven handhaven in de regio.

Correctie melden

Foto's: Pixabay.com

Laden....

Meer nieuws

Kop-staartbotsing op de Van Schaikweg in Emmen

NieuwsRedactie

Arrestatieteam aanwezig bij wooncomplex in Emmen

NieuwsRedactie

Twee verloren wielen van vrachtwagen raken twee auto’s op de N391

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!