NieuwsEmmen
Emmen

Geen overval maar aanhouding winkeldief in Emmen

Emmen – Woensdagmiddag 14 juli kwam er op de meldkamer een melding binnen van een overval bij een winkel aan het Mondriaanplein in Emmen.

Ter plaatse bleek het te gaan om een winkeldiefstal en niet om een overval. De medewerkers van de winkel hadden de persoon herkend van een eerdere diefstal en probeerde de persoon staande te houden. Hierop werd de persoon agressief werd en op de vlucht sloeg. De politie kon de persoon even later aanhouden en overbrengen naar het bureau.

Tijdens de vluchtpoging sneuvelde er een ruit van een deur van de drogisterij. Een ambulance kwam ter plaatse om een gewond personeelslid te verzorgen. Zijn verwondingen vielen mee. De politie is een onderzoek gestart naar het voorval.

Correctie melden

Foto's: FoxEye Press

Laden....

Meer nieuws

Snelheidsaanduiding N391 Rondweg aangepast naar 70km/h

NieuwsRedactie

Emmen contracteert proefspelers Luzayadio en Toufiqui

NieuwsRedactie

Vermelde snelheidsverhoging naar 100km/h op de N391 is een fout

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!