NieuwsEmmen
Emmen

Nieuw brugdeel gelegd voor knooppunt Emmen-West

Emmen – Zaterdagochtend 7 november is het eerste nieuwe brug deel gelegd voor knooppunt Emmen-West. Van Spijker Infrabouw is op dit knooppunt aan het bouwen aan een ongelijkvloerse kruising tussen de N34 en de N391.

Zaterdagochtend werd het brugdeel geplaatst dat de verdubbeling van de N34 mogelijk maakt. Het verkeer vanuit de richting van Groningen richting Coevorden zal in de toekomst  gebruik gaan maken van dit viaduct. Voorheen werd het kleine deel vierbaansweg vanaf de A37 tot dit knooppunt waar het verkeer weer werd samengevoegd tot een tweebaansweg. Rond kerst, eind 2021 is het de bedoeling dat de werkzaamheden inclusief de fly-over over de N34 richting de N391 klaar zijn.

Correctie melden

Foto's: FoxEye Press

Laden....

Meer nieuws

Dichte mist trekt op in Emmen en omgeving

NieuwsRedactie

Twee verloren wielen van vrachtwagen raken twee auto’s op de N391

NieuwsRedactie

Auto op de kop in de sloot naast de N34

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!