NieuwsEmmen
Foto: Pixabay.com
Coronavirus Emmen

Corona besmettingen in Emmen boven de 1000 personen

Emmen – Voor het eerst sinds de uitbraak van het coronavirus is het aantal positief geteste personen in de gemeente Emmen boven de 1000 gestegen. In totaal zijn er nu 1057 personen in de gemeente Emmen positief getest op corona virus.

In Drenthe zijn sinds gisteren 209 nieuwe corona besmettingen geregistreerd. Van deze registraties zijn dit er 82 uit de gemeente Emmen. Ook kon Emmen twee ziekenhuisopnames bijtellen wat het totaal brengt op  41 ziekenhuisopnames. In totaal zijn er 19 personen uit de gemeente Emmen overleden aan het coronavirus sinds de uitbraak. Landelijk zijn er tussen zaterdagochtend en zondagochtend 8184 nieuwe coronagevallen geregistreerd.Laden....

Meer nieuws

Auto brand uit aan de Eerste Bokslootweg in Emmen

NieuwsRedactie

Update: Brandweer twee keer naar brand in boom aan de Slenerbrink in Emmen

NieuwsRedactie

Brandweer blust aanhangwagen op de Dordsestraat in Emmen

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!