NieuwsEmmen
Foto: Pixabay.com
Emmen

Duikers zoeken naar telefoon van slachtoffer bij de Rietplas in Emmen

Emmen – Dertien duikers hebben zondagochtend gezocht naar de telefoon van een mishandelde man Grote Rietplas in Emmen.

Het slachtoffer werd afgelopen dinsdag zwaar mishandeld aan bij de Grote Rietplas in Emmen. Op dit moment ontbreekt nog ieder spoor van de daders. Het slachtoffer van de mishandeling is een 31-jarige man uit Veendam.

De politie is in het onderzoek op zoek naar drie man die de man aanvielen op de bewuste dinsdagavond aan de Boerweg vlag bij de Grote Rietplas. Omdat de man doof was hoorde hij de drie mannen niet aankomen die hem in de rug aanvielen. De verdachten hebben een telefoon van het slachtoffer afgepakt en in het water gegooid.

Tijdens het zoeken zondagochtend door de duikers van duikschool VG Diving uit Veendam is de telefoon van het slachtoffer niet aangetroffen. De duikers onderzochten de bodem van recreatieplas onder meer met metaaldetectoren.Laden....

Meer nieuws

Social media gaat los over slechte KNVB scheidrechter Sander van Eijk

NieuwsRedactie

Corona besmettingen in Emmen boven de 1000 personen

NieuwsRedactie

Update: Burgernet: 10-jarig meisje vermist

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!