NieuwsEmmen
Foto: FC Emmen
Emmen

EasyToys voor één seizoen op het shirt van FC Emmen

Emmen – De KNVB heeft beslist dat EasyToys voorlopig op het shirt van FC Emmen mag komen te staan. Na goed overleg tussen de beide partijen is dit overeen gekomen.

De KNVB staat in eerste instantie toe dat EasyToys shirtsponsor van FC Emmen wordt, laat de club in een reactie op de website weten. FC Emmen zal hiermee zondag 27 september thuis tegen Willem II voor het eerst met EasyToys op het shirt spelen.

De CEO van EasyToysm Eric Idema laat weten blij en opgelucht te zijn dat de goedkeuring nu een feit is. “We zijn enorm trots dat we nu alsnog hoofdsponsor van FC Emmen zijn geworden. Een club uit de regio waarmee wij ons verbonden voelen en net als wij, spelend op het hoogste niveau. Net als FC Emmen doen wij het graag net even anders door ons verhaal op een eigenzinnige manier te vertellen. Daarin kunnen we elkaar versterken.” is de reactie van de CEO.

Uit de vergadering van december samen met de voetbalclubs uit de Eredivisie zal blijken of de sponsorschap voor meerdere jaren ook mogelijk is.

Correctie melden



Laden....

Meer nieuws

Vrouw overleden bij geweldsincident in Emmen, één verdachte aangehouden

Romano

Güçlü speelt komend seizoen weer voor FC Emmen

NieuwsRedactie

OM eist geldboete tegen bedrijf na dodelijk ongeval

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!