NieuwsEmmen
Emmen

Scooter in de brand gestoken op speelveldje Emmermeer, politie zoekt getuigen

Emmen – In de wijk Emmermeer in Emmen is maandagavond 21  september een scooter in de brand gestoken. De politie is op zoek naar de daders van deze scooterbrand.

Het voertuig werd in de in de brand gestoken op een speelveldje aan de wegen Valtherzandweg en de Nijkampenweg. Op de brand kwamen kinderen af die door omstanders weer op afstand waren gestuurd. Vlak daarna ontplofte de benzinetank en liep het speelveld forse schade op.

Ter plaatse heeft de politie het een en ander onderzocht. Daarnaast zijn ze op zoek naar getuigen, camera beelden uit de omgeving waar mogelijk het voertuig op staat of personen die meer weten van deze scooterbrand. Mocht u meer informatie hebben dan kunt u contact op nemen met de politie via 0900-8844.Laden....

Meer nieuws

Social media gaat los over slechte KNVB scheidrechter Sander van Eijk

NieuwsRedactie

Corona besmettingen in Emmen boven de 1000 personen

NieuwsRedactie

Container brandt uit op industrieterrein Nieuw-Amsterdam

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!