NieuwsEmmen
Coronavirus Emmen

33-jarige Emmenaar aangehouden na mishandeling conducteur

Emmen – De politie heeft een 33-jarige Emmenaar vrijdagochtend 7 augustus aangehouden op verdenking van mishandeling van een conducteur. 

De mishandeling vond plaats op dinsdag 4 augustus nadat een Arriva medewerker de Emmenaar aansprak op het niet dragen van een mondkapje in het openbaar vervoer. Na de mishandeling is de man er vandoor gegaan.

Dankzij duidelijke camerabeelden die zijn gemaakt heeft de politie de verdachte kunnen identificeren. Hierop heeft de politie de man kunnen aanhouden op verdenking van mishandeling van de conducteur. De politie is in dit lopend onderzoek nog opzoek naar eventuele getuigen. Deze getuigen kunnen zich melden via telefoonnummer 0900-8844.Laden....

Meer nieuws

Social media gaat los over slechte KNVB scheidrechter Sander van Eijk

NieuwsRedactie

Corona besmettingen in Emmen boven de 1000 personen

NieuwsRedactie

Update: Burgernet: 10-jarig meisje vermist

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!