NieuwsEmmen
Emmen

Brand bij autoband van geparkeerde voertuig in Emmen

Emmen – Aan de Fokkingeslag in de wijk Angelslo in Emmen heeft maandagavond 3 augustus rond twintig voor twaalf een autobrand plaats gevonden op een parkeerplaats. 

Een oplettende bewoner in de straat zag de brand tijdig bij de autoband en kon door het alarmeren van onder andere buren voorkomen dat de auto forse schade op liep. Door het kordate bluswerkzaamheden met een poederblusser door een buurtbewoner en vervolgens door de brandweer met schuim kon worden voorkomen dat het voertuig in vlammen op ging. Brandstichting wordt niet uitgesloten, de politie doet hier onderzoek naar.

De omgeving wordt al enige tijd geteisterd door branden van diverse aard waaronder auto en containerbranden. De politie doet onderzoek naar deze zaken en is al enige tijd op zoek naar informatie over de brandstichtingen in deze buurt. Heeft u informatie dan kunt u deze delen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

Correctie melden

Foto's: FoxEye Press

Laden....

Meer nieuws

Verkeershinder na kop-staartbotsing in Emmen

NieuwsRedactie

Bestuurster verliest macht over het stuur in Erica

NieuwsRedactie

Auto brandt volledig uit in Nieuw-Weerdinge

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!