NieuwsEmmen.com
Emmen

Interactief spel in Emmen: Ontsleuteld

Emmen – Ontsleuteld is een interactief spel die sinds kort te spelen is in Emmen. Door opdrachten te vervullen in het centrum van Emmen kan dit spel gespeeld worden.

De taak van de spelers is om binnen een bepaalde speeltijd zo veel mogelijk locaties in de binnenstad van een dorp of stad naar keuze te traceren. Speel op deze locaties de bijbehorende opdrachten vrij en ontsleutel telkens een nieuw uniek telefoonnummer om dichter bij de mysterieuze opdrachtgever te komen. Onderlinge communicatie, samenwerking en verbinding zijn volgens de makers de sleutel tot succes.

Het spel is volgens de makers voor iedereen toegankelijk ongeacht hoe groot de groep is. Mensen kunnen zich individueel aanmelden of met familie, vrienden of collega’s. Het doel van het spel is een interactieve beleving te creëeren voor de deelnemers. Kijk op de website van Ontsleuteld.nl voor meer informatie.

Video: YoutubeLaden....

Meer nieuws

Bushokje vernield aan de Veldstukken in Emmen

NieuwsRedactie

Automobilist rijdt door na ongeval op de Nijbracht in Emmen

NieuwsRedactie

Automobilist botst op voorganger op de Dordsestraat in Emmen

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!