NieuwsEmmen
Emmen

14-jarige verdachte steekpartij hoort jeugd-tbs eisen

Emmen – Een 14-jarige verdachte van het neersteken van een 15-jarige plaatsgenoot hoorde donderdag zijn strafeis. De verdachte hoort jeugd TBS eisen door de officier van justitie. 

De strafzaak vond achter gesloten deuren plaats zoals gebruikelijk bij minderjarige verdachten. De jongen werd er van verdacht meerdere malen, maar in elk geval één maal stekende bewegingen richting zijn slachtoffer te hebben gemaakt.

De steekpartij vond 18 februari plaats aan de Laan van de Bork in de wijk Emmerhout. Volgens het Openbaar Ministerie ging het om een een poging tot doodslag of zware mishandeling. Aan de steekpartij zal een ruzie vooraf zijn gegaan. De ruzie vond plaats op ene veldje in de buurt van de woning van de slachtoffer. De rechter doet over twee weken uitspraak.

Correctie meldenLaden....

Meer nieuws

Verkeershinder na kop-staartbotsing in Emmen

NieuwsRedactie

Auto in de brand op de Anna Paulownalaan in Emmen

NieuwsRedactie

Gewonde bij explosie bij bedrijf aan de Kapitein Grantstraat in Emmen

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!