NieuwsEmmen.com
Emmen

Brandweer rukt wederom uit naar de Emmerdennen

Emmen – De brandweer heeft zondagmiddag 24 mei een brand van de nacht er voor opnieuw geblust.

Voorbijgangers troffen een smeulende brand aan op de plek waar vannacht brand heeft gewoed. De brandweer heeft deze locatie vervolgens nogmaals nat gemaakt zodat voorkomen kan worden dat de brand weer opnieuw zal oplaaien.

Vannacht heeft er op deze plek een brandstichting plaats gevonden waarbij wc papier om een boom was gewikkeld om de brand te versnellen. Hierna is er door de politie in de omgeving nog gezocht naar een eventuele brandstichter maar deze is niet gevonden.

Foto's: FoxEye Press
Laden....

Meer nieuws

Caravan en taxibus branden uit op parkeerplaats in Emmen

NieuwsRedactie

Blikschade bij kop-staart botsing in Emmen

NieuwsRedactie

Brand in gemaaid gras in Emmen

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!