NieuwsEmmen
Emmen

Angelslo wederom geteisterd door brandjes

Emmen – In de wijk Angelslo in Emmen zijn in de avond van 22 mei en in de nacht er op weer diverse containers in de brand gevlogen.

Bij de eerste inzet aan de Fokkingeslag werd door adequaat reageren van bewoners voorkomen dat een container in vlammen op ging. Voor de containers aan de Kerspellaan liep het minder goed af, hier gingen vier containers volledig in vlammen op. Één van de buurbewoners melde dat het al de tweede keer is in ene paar weken tijd dat zijn container in vlammen op is gegaan. De laatste tijd worden er meer brandjes gesticht in deze omgeving. Al eerder gingen hier containers in vlammen op, ook was er recent brand in een auto en diverse brandstichtingen in het bos.

Foto's: FoxEye PressLaden....

Meer nieuws

Twee auto’s en een grasmaaier gaan in vlammen op in Nieuw-Schoonebeek

NieuwsRedactie

Supportersverenigingen starten petitie voor EasyToys

NieuwsRedactie

Automobilist ziet motorrijder over het hoofd op de Houtweg

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!