NieuwsEmmen.com
Emmen

Politie zoekt eigenaren fietsen en rugzak

Emmen – De politie is op zoek naar twee personen zie eigenaar zijn van de onderstaande fietsen en de rugtas.

Dit laten zij op een ludieke manier op social media weten. De personen zijn dinsdagavond 5 mei weggevlucht bij de kleine rietplas in de wijk Rietlanden in Emmen. De politie postte de volgende tekst op social media: “Eigenaren van deze fietsen & rugzak gezocht! Jullie hadden zo’n haast toen wij bij de Kleine Rietplas in Emmen kwamen, dat jullie deze zijn vergeten mee te nemen! Wij zijn de minsten niet en hebben de fietsen op slot gezet voor jullie 🙂 Sleutels zijn af te halen op bureau Emmen.”

De politie houdt deze omgeving goed in de gaten omdat hier met regelmaat brandjes worden gesticht in de natuur. Mocht u informatie hebben over de eigenaren van deze fietsen en bijbehorende tas dan kunt u contact op nemen met de politie via 0900-8844.

Foto's: PolitieLaden....

Meer nieuws

Brandweer rukt wederom uit naar de Emmerdennen

NieuwsRedactie

Brandweer redt verstrikt geraakt vogeltje

NieuwsRedactie

Pannetje met vuur zorgt voor veenbrand in het bosperceel

NieuwsRedactie

Stop het Coronavirus!

Blijf zo veel mogelijk thuis! - Hou 1,5m afstand - Was vaker je handen.

error: Content is protected !!