NieuwsEmmen
Foto: Politie
Emmen

Politie zoekt informatie over autobrand Fokkingeslag

Emmen – In de nacht van maandag op dinsdag 5 mei heeft er rond twintig voor één een autobrand plaats gevonden aan de Fokkingeslag in de wijk Angelslo in Emmen.

Ter plaatse zagen de agenten vlammen boven het voertuig uit komen. De agenten hebben met een brandblusser geprobeerd de vlammen te beheersen totdat de brandweer ter plaatse kwam. Hiermee hebben ze voorkomen dat het voertuig volledig uitbrandde en heeft de brandweer de rest van het voertuig geblust.

De politie is nu op zoek naar getuigen van de brand. Zij gaan uit van brandstichting en vragen u dan ook verdachte situaties in de omgeving van dit tijdstip en rond deze locatie te melden. Dit kunt u doen door contact op te nemen met 0900-8844 of bel anoniem voor het doorgeven van uw tip via 0800-7000. Ook kunt u contact op nemen met de politie van Emmen via hun Facebook pagina: Politie Zuidoost-Drenthe.

Correctie melden

Foto's: Politie

Foto: Politie
Laden....

Meer nieuws

Verkeershinder na kop-staartbotsing in Emmen

NieuwsRedactie

Bestuurster verliest macht over het stuur in Erica

NieuwsRedactie

Auto brandt volledig uit in Nieuw-Weerdinge

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!