NieuwsEmmen
Emmen

Grote brand bij Snacktime Emmerhout

Emmen – Bij Snacktime aan de Houtweg in de wijk Emmerhout in Emmen is vrijdagmiddag 24 april een grote binnenbrand uitgebroken. 

De brandweer van Emmer-Compascuum begon met de brandbestrijding in de snackbar met een binnenaanval via Café The Pit. Deze panden zijn onderling met elkaar verbonden. De brandweer van Emmer-Compascuum kreeg tijdens de grote binnenbrand assistentie van de korpsen Emmen, Sleen en Klazienaveen.

Over de oorzaak van de brand moet nog duidelijkheid worden gegeven, wel is bekend dat deze onder andere in de afzuiging boven de frituur heeft gewoed. De bovengelegen flat en het Jumbo filiaal achter de snackbar zijn ten tijde van de brand ontruimd geweest.

Correctie melden

Foto's: FoxEye Press


Laden....

Meer nieuws

Güçlü speelt komend seizoen weer voor FC Emmen

NieuwsRedactie

OM eist geldboete tegen bedrijf na dodelijk ongeval

NieuwsRedactie

E-biker in Emmen zwaar gewond na botsing met omgevallen boom

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!