NieuwsEmmen.com
Coronavirus Emmen

Coronaschreeuwer opgepakt op het station in Emmen

Emmen – Een man uit Oekraïne is vrijdagmorgen 27 maart opgepakt nadat hij had geschreeuwd het coronavirus te hebben en hierbij op de grond spuugde.

De man riep op het station naar Zwolle te willen en trok hierbij de aandacht van de stewards. Toen deze stewards de man aansprak riep hij het coronavirus te hebben en spuugde hij hierbij op de grond. De stewards voelden zich niet prettig en schakelde de politie in.

De 30-jarige man werd hierop door de politie meegenomen naar het politiebureau. De man vond het kennelijk grappig om dit te schreeuwen maar dat werd anders toen hij in de boeien in de politieauto zat zegt wijkagent Gerwin Prins. Omdat de stewards zich niet bedreigd voelden is er geen aangifte gedaan. De man kon daarna weer vrijgelaten worden.Laden....

Meer nieuws

Brandweer rukt wederom uit naar de Emmerdennen

NieuwsRedactie

Brandweer redt verstrikt geraakt vogeltje

NieuwsRedactie

Pannetje met vuur zorgt voor veenbrand in het bosperceel

NieuwsRedactie

Stop het Coronavirus!

Blijf zo veel mogelijk thuis! - Hou 1,5m afstand - Was vaker je handen.

error: Content is protected !!