NieuwsEmmen
Coronavirus Emmen

Coronaschreeuwer opgepakt op het station in Emmen

Emmen – Een man uit Oekraïne is vrijdagmorgen 27 maart opgepakt nadat hij had geschreeuwd het coronavirus te hebben en hierbij op de grond spuugde.

De man riep op het station naar Zwolle te willen en trok hierbij de aandacht van de stewards. Toen deze stewards de man aansprak riep hij het coronavirus te hebben en spuugde hij hierbij op de grond. De stewards voelden zich niet prettig en schakelde de politie in.

De 30-jarige man werd hierop door de politie meegenomen naar het politiebureau. De man vond het kennelijk grappig om dit te schreeuwen maar dat werd anders toen hij in de boeien in de politieauto zat zegt wijkagent Gerwin Prins. Omdat de stewards zich niet bedreigd voelden is er geen aangifte gedaan. De man kon daarna weer vrijgelaten worden.

Correctie meldenLaden....

Meer nieuws

Verkeershinder na kop-staartbotsing in Emmen

NieuwsRedactie

Auto in de brand op de Anna Paulownalaan in Emmen

NieuwsRedactie

Gewonde bij explosie bij bedrijf aan de Kapitein Grantstraat in Emmen

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!