NieuwsEmmen.com
Coronavirus Emmen

Scheper schrapt bezoekersregeling IC, CCU en isolatieafdeling

Emmen – Het Scheper Ziekenhuis in Emmen schrapt de bezoekersregeling op de Intensive Care (IC), Cardiac Care Unit (CCU) en de isolatieafdeling (afdeling Oost 1). Op deze afdelingen is geen bezoek meer toegestaan.

Deze maatregel wordt door Treant genomen om de kwetsbare groep die op deze afdelingen liggen te beschermen tegen het coronavirus (COVID-19). Ook bezoek aan patiënten met het coronavirus op deze afdelingen is niet toegestaan. Het ziekenhuis geeft aan de familieleden telefonisch op de hoogte te houden van de situatie van de opgenomen patiënt.

In Emmen zijn op dit moment zes geteste besmettingen vastgesteld door het coronavirus. Op de locatie van het Scheper Ziekenhuis worden mensen en medewerkers gescreend op verschijnselen van het coronavirus. Heb je verschijnselen, dan wordt je verder onderzocht en mag je mogelijk het ziekenhuis niet in. Treant heeft een video gemaakt waarin ze uitleggen hoe dit in zijn werk gaat.

Video: TreantLaden....

Meer nieuws

Brandweer rukt wederom uit naar de Emmerdennen

NieuwsRedactie

Brandweer redt verstrikt geraakt vogeltje

NieuwsRedactie

Pannetje met vuur zorgt voor veenbrand in het bosperceel

NieuwsRedactie

Stop het Coronavirus!

Blijf zo veel mogelijk thuis! - Hou 1,5m afstand - Was vaker je handen.

error: Content is protected !!