NieuwsEmmen
Coronavirus Emmen

Scheper schrapt bezoekersregeling IC, CCU en isolatieafdeling

Emmen – Het Scheper Ziekenhuis in Emmen schrapt de bezoekersregeling op de Intensive Care (IC), Cardiac Care Unit (CCU) en de isolatieafdeling (afdeling Oost 1). Op deze afdelingen is geen bezoek meer toegestaan.

Deze maatregel wordt door Treant genomen om de kwetsbare groep die op deze afdelingen liggen te beschermen tegen het coronavirus (COVID-19). Ook bezoek aan patiënten met het coronavirus op deze afdelingen is niet toegestaan. Het ziekenhuis geeft aan de familieleden telefonisch op de hoogte te houden van de situatie van de opgenomen patiënt.

In Emmen zijn op dit moment zes geteste besmettingen vastgesteld door het coronavirus. Op de locatie van het Scheper Ziekenhuis worden mensen en medewerkers gescreend op verschijnselen van het coronavirus. Heb je verschijnselen, dan wordt je verder onderzocht en mag je mogelijk het ziekenhuis niet in. Treant heeft een video gemaakt waarin ze uitleggen hoe dit in zijn werk gaat.

Correctie melden

Video: TreantLaden....

Meer nieuws

Güçlü speelt komend seizoen weer voor FC Emmen

NieuwsRedactie

OM eist geldboete tegen bedrijf na dodelijk ongeval

NieuwsRedactie

E-biker in Emmen zwaar gewond na botsing met omgevallen boom

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!