NieuwsEmmen
Foto: Pixabay.com
Coronavirus Emmen

Eerste ziekenhuisopname in Emmen, twee medewerkers besmet

Emmen – Het eerste slachtoffer met het coronavirus, ook wel bekend als COVID-19 is opgenomen in het Scheperziekenhuis in Emmen. Ook zijn er twee nieuwe besmettingen bekend onder het personeel. De twee nieuwe besmette medewerkers van Treant zijn besmet geraakt tijdens een vakantie. 

De eerste binnengebrachte coronapatiënt in het ziekenhuis in Emmen wordt op een speciale afdeling verzorgt. Deze afdeling is de afgelopen tijd ingericht om coronapatiënten in isolatie te kunnen behandelen. Ook zijn er extra plekken op de IC gecreëerd zodat er in de toekomst opgeschaald kan worden van 12 naar 20 personen die beademd moeten worden.

Op dit moment zitten er vijf medewerkers van Treant in de thuisisolatie. Ze maken het alle vijf goed laat Treant in een verklaring weten. Twee van de medewerkers zijn positief getest na een vakantie in het buitenland. Treant laat weten dat de medewerkers op vakantie al klachten hadden en ze terug in Nederland vervolgens niet aan het werk zijn geweest.Laden....

Meer nieuws

Auto brand uit aan de Eerste Bokslootweg in Emmen

NieuwsRedactie

Update: Brandweer twee keer naar brand in boom aan de Slenerbrink in Emmen

NieuwsRedactie

Brandweer blust aanhangwagen op de Dordsestraat in Emmen

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!