NieuwsEmmen
Foto: Pixabay.com
Coronavirus Emmen

Vrouw met coronavirus is werkzaam op basisschool

Emmen – De vrouw die besmet is met het coronavirus is werkzaam op een basisschool in Emmen. Afgelopen week werd de vrouw uit Emmen positief getest op het coronavirus. 

De vrouw is op de school werkzaam als schoonmaakster. Doordat deze werkzaamheden na schooltijd worden uitgevoerd is de kans op overdracht van de besmetting naar de leerlingen klein. Op dit moment zit de vrouw thuis in quarantaine net als haar man die werkzaam is bij Bannink Golfkarton in Coevorden waar de besmetting eerder deze maand al werd vastgesteld.

Directeur Raymond van Klinken van openbare basisschool Meester Vegter zegt in een brief die dit weekend aan de ouders is gestuurd dat er geen reden is tot paniek is. De vrouw is toen zij de verschijnselen van de ziekte kreeg meteen naar huis gestuurd. Ook doordat de vrouw na schooltijd de school schoon maakt is de overdracht kans van het virus naar anderen klein. Het schoonmaakbedrijf maakt de school de komende tijd extra schoon waarbij men onder andere extra aandacht besteed aan de deurklinken en de lichtknopjes.

Correctie melden



Laden....

Meer nieuws

Vrouw overleden bij geweldsincident in Emmen, één verdachte aangehouden

Romano

Güçlü speelt komend seizoen weer voor FC Emmen

NieuwsRedactie

OM eist geldboete tegen bedrijf na dodelijk ongeval

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!