NieuwsEmmen.com
Coronavirus Emmen

Vrouw uit Emmen besmet met het coronavirus

Emmen – Er is een vrouw besmet geraakt met het coronavirus in Emmen. Dit heeft GGD Drenthe zaterdagmiddag 7 maart laten weten.

De vrouw kwam naar voren als potentiële kanshebber op het virus uit een contactenonderzoek dat is uitgevoerd bij patiënten die het virus dragen. De vrouw zit op dit moment in thuisisolatie en het GGD heeft een contactenonderzoek gestart naar de mensen die de afgelopen tijd contact met haar hebben gehad.

“Om de privacy van de patiënt te beschermen kunnen we niet meer zeggen over haar situatie.” laat burgemeester Eric van Oosterhout in een reactie weten. “Nu het Coronavirus in onze buurgemeente was geconstateerd was de kans aanwezig dat er ook in Emmen een besmetting zou komen. Ik wens mevrouw beterschap toe”. De gemeente vindt de uitbraak in Emmen nog geen reden om verdere maatregelen te treffen. “We volgen de adviezen van het RIVM en de GGD”.Laden....

Meer nieuws

Brandweer rukt wederom uit naar de Emmerdennen

NieuwsRedactie

Brandweer redt verstrikt geraakt vogeltje

NieuwsRedactie

Pannetje met vuur zorgt voor veenbrand in het bosperceel

NieuwsRedactie

Stop het Coronavirus!

Blijf zo veel mogelijk thuis! - Hou 1,5m afstand - Was vaker je handen.

error: Content is protected !!