NieuwsEmmen.com
Emmen

Bergers uit Emmen starten eigen Youtube kanaal

Emmen – Na de brandweer, politie en ambulance komt nu ook een bergingsbedrijf met een YouTube kanaal. Het gaat om bergers van bergingsbedrijf Koolen uit Emmen, deze zullen wekelijks hun werkzaamheden in beeld gaan brengen.

Van kleine schades en pechgevallen tot ernstige ongevallen. Het doel van het kanaal is mensen informeren over het bergingsvak. “Tot zover ik weet wordt dit verder niet gedaan in het binnen of buitenland” aldus een van de bergers. De video’s worden vanuit verschillende hoeken gemaakt, zo hebben de bergers een GoPro om en zitten er tijdens de berging meerdere camera’s bevestigd aan het bergingsvoertuig. Dit om een zo’n compleet mogelijk beeld aan de kijker te geven.

Het YouTube kanaal genaamd Berging 24/7 is vorige week vrijdag aangemaakt en zit inmiddels al op zo’n 520 abonnees.

Video: Ingezonden

Foto's: Ingezonden


Laden....

Meer nieuws

Blikschade bij kop-staart botsing in Emmen

NieuwsRedactie

Brand in gemaaid gras in Emmen

NieuwsRedactie

Brandweer opgeroepen voor brand in Bioscoop in Emmen

NieuwsRedactie

Stop het Coronavirus!

Blijf zo veel mogelijk thuis! - Hou 1,5m afstand - Was vaker je handen.

error: Content is protected !!