NieuwsEmmen
Foto: Berging24/7
Emmen

Bergers uit Emmen starten eigen Youtube kanaal

Emmen – Na de brandweer, politie en ambulance komt nu ook een bergingsbedrijf met een YouTube kanaal. Het gaat om bergers van bergingsbedrijf Koolen uit Emmen, deze zullen wekelijks hun werkzaamheden in beeld gaan brengen.

Van kleine schades en pechgevallen tot ernstige ongevallen. Het doel van het kanaal is mensen informeren over het bergingsvak. “Tot zover ik weet wordt dit verder niet gedaan in het binnen of buitenland” aldus een van de bergers. De video’s worden vanuit verschillende hoeken gemaakt, zo hebben de bergers een GoPro om en zitten er tijdens de berging meerdere camera’s bevestigd aan het bergingsvoertuig. Dit om een zo’n compleet mogelijk beeld aan de kijker te geven.

Het YouTube kanaal genaamd Berging 24/7 is vorige week vrijdag aangemaakt en zit inmiddels al op zo’n 520 abonnees.

Correctie melden

Video: Ingezonden

Foto's: Ingezonden

Foto: Berging24/7
Laden....

Meer nieuws

Vrouw overleden bij geweldsincident in Emmen, één verdachte aangehouden

Romano

Güçlü speelt komend seizoen weer voor FC Emmen

NieuwsRedactie

OM eist geldboete tegen bedrijf na dodelijk ongeval

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!